Política de cookies

Una galeta o cookie és una petita informació enviada per un lloc web i emmagatzemada en el navegador de l’usuari, de manera que el lloc web pot consultar l’activitat prèvia de l’usuari.

Les seves principals funcions són:

  • Portar el control d’usuaris: quan un usuari introdueix el seu nom d’usuari i contrasenya, s’emmagatzema una galeta perquè no hagi d’estar introduint-los per cada pàgina del servidor. No obstant això, una galeta no identifica una persona, sinó una combinació de computador-navegador-usuari.
  • Aconseguir informació sobre els hàbits de navegació de l’usuari i intents de spyware (programes espia) per part d’agències de publicitat i altres. Això pot causar problemes de privadesa i és una de les raons per la qual les galetes tenen els seus detractors.

Utilització de galetes en aquesta web

Seguint les directrius de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades procedim a detallar l’ús de galetes que fa aquesta web amb la finalitat d’informar-vos amb la màxima exactitud possible.

Aquest lloc web utilitza les següents galetes pròpies:

  • Galetes de sessió, per garantir que els usuaris que escriguin comentaris en el blog siguin humans i no aplicacions automatitzades. D’aquesta forma es combat el correu brossa.

Aquest lloc web utilitza les següents galetes de tercers:

  • Google Analytics: Emmagatzema galetes per poder elaborar estadístiques sobre el trànsit i volum de visites d’aquesta web. En utilitzar aquest lloc web esteu consentint el tractament d’informació sobre vosaltes per Google. Per tant, l’exercici de qualsevol dret en aquest sentit haureu de fer-lo comunicant directament amb Google.
  • Xarxes socials: Cada xarxa social utilitza les seves pròpies galetes perquè pugueu marcar botons del tipus “M’agrada” o “Compartir”.

Notes addicionals

  • Ni aquesta web ni els seus representants legals es fan responsables del contingut o de la veracitat de les polítiques de privadesa que puguin tenir els tercers esmentats en aquesta política de galetes.
  • Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les galetes i des d’aquest lloc ha d’efectuar el seu dret a eliminació o desactivació de les mateixes. Ni aquesta web ni els seus representants legals poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les galetes per part dels esmentats navegadors.
  • En alguns casos és necessari instal·lar galetes perquè el navegador no oblidi la vostra decisió de no acceptació de les mateixes.
  • En el cas de les galetes de Google Analytics, aquesta empresa les emmagatzema en servidors situats a Estats Units i es compromet a no compartir-les amb tercers, excepte en els casos en els quals sigui necessari per al funcionament del sistema o quan la llei obligui a aquest efecte. Segons Google, no guarda la vostra adreça IP. Google Inc. és una companyia adherida a l’Acord de Port Segur que garanteix que totes les dades transferides seran tractades amb un nivell de protecció d’acord a la normativa europea. Podeu consultar informació detallada referent a això en aquest enllaç. Si desitgeu informació sobre l’ús que Google fa de les galetes us adjuntem aquest altre enllaç.
  • Per a qualsevol dubte o consulta sobre aquesta política de galetes no dubteu de comunicar-vos amb nosaltres per mitjà de la secció de contacte.
Vols treballar amb nosaltres?

Busquem persones com tu

© 2013-2017 Home Server és una marca registrada a tot l’estat espanyol | Carrer de Villarroel, 195 | Tel. 93 417 62 52
Llama ahora