Home Server

Serveis de neteja a Barcelona per a particulars i empreses

Neteja en domicilis, oficines, despatxos i comunitats de veïns amb personal experimentat, de confiança i uniformat. Amb la nostra experiència en selecció de personal us proporcionem un servei òptim, tant en serveis puntuals com de llarga durada. Una selecció de personal acurada i adaptada sempre a les necessitats del client.

Auxiliars de neteja.

Disposem de personal de neteja domèstica professional i auxiliar de neteja per a cases experimentat, de confiança i uniformat que proporciona un servei de neteja òptim a domicili a Barcelona i voltants.

Neteja de xoc.

Servei de neteja puntual o de xoc que es duu a terme per a primeres neteges o neteges d’obra final (neteja en finalitzar unes obres, neteges de xoc en pisos de lloguer, neteges de pisos tancats, neteges de pisos per temporades, etc).

Neteja per empresa.

Oferim un servei de neteja a oficines complet i serveis integrals de neteja empresarial per a oficines, despatxos, edificis, comunitats de veïns, locals, portals, etc.

Neteja final d’obra.

Neteja final d’obra per a oficines, despatxos, comunitats de veïns, locals, naus industrials, etc., tant per neteja puntual com per neteja obra nova.

Vols treballar amb nosaltres?

Busquem persones com tu

© 2013-2017 Home Server és una marca registrada a tot l’estat espanyol | Carrer de Villarroel, 195 | Tel. 93 417 62 52
Llama ahora