La nostra empresa

Nuestra Empresa

HOME SERVER és una empresa especialitzada en l’ajuda domiciliària. Està formada per un grup de persones especialistes en l’atenció domiciliària, en la gestió de serveis sociosanitaris i en l’ajuda a la tercera edat, i proporciona serveis amb cuidadors de confiança.

Qui som?

“HOME SERVER, Serveis d’Assistència Familiar Barcelona” ofereix serveis dirigits a aquelles persones que, per diferents motius, requereixen ajuda personal dins i fora de la llar familiar amb la finalitat de millorar la seva qualitat de vida o per conciliar la vida familiar i laboral.

HOME SERVER va iniciar el seu projecte empresarial el juny de 2006 i, al llarg d’aquests anys, ha anat creixent com a entitat i ha creat un projecte empresarial que, abans de res, ofereix un servei especialitzat i de qualitat a les famílies.

HOME SERVER és una empresa inscrita a la Generalitat de Catalunya per a la Llei de Dependència.

Què oferim?

Oferim serveis d’ajuda domiciliària i assistència a persones grans  en funció de les necessitats familiars. La nostra política de qualitat i garantia cerca professionals amb una actitud servicial i positiva, fet que que facilita la integració a la vostra família i al vostre entorn.

Seleccionem personal amb formació i capacitació per dur a terme les tasques requerides.

Selecció i tria del personal en funció de les necessitats del servei, amb una cerca acurada dels candidats/es idonis/es.

Formació prèvia a mida de les treballadores per facilitar la integració en el servei.

Lliurament del Manual de Benvinguda segons el tipus de servei seleccionat.

Oferim servei els 365 dies de l’any,ja siguin serveis regulars com serveis puntuals (vacances, imprevistos, recuperacions …).

Per què Home Server?

Qualitat garantida i indefinida:

Treballem amb el compromís d’oferir qualitat al llarg de tot el servei. Ens ajustem a cadascuna de les necessitats individuals de cada persona gran. Tots els serveis de cuidadors tenen una garantia de substitució indefinida. Comprovem i contrastem les referències dels candidats preseleccionats. Tots els cuidadors seleccionats tenen els documents en regla (permís de treball i residència) en el cas que siguin estrangers.

Substitució garantida:

Garantim la substitució o la solució de qualsevol incidència o necessitat que sorgeixi.

Atenció personalitzada:

Ajustem els serveis a les necessitats de cada família oferint el servei més adequat.

Vols treballar amb nosaltres?

Busquem persones com tu

© 2013-2017 Home Server és una marca registrada a tot l’estat espanyol | Carrer de Villarroel, 195 | Tel. 93 417 62 52
Llama ahora