Home Server

Disposem de Cuidadores de Persones Grans especialitzades en diferents camps d'assistència.

Aquests serveis milloren l’autonomia personal oferint serveis continuats de companyia, que permeten la millora de la persona gran dependent al seu propi domicili, a més de potenciar les relacions socials i formalitzar l’equilibri personal i psicològic.

Acompanyants per a gent gran.

Serveis destinats a l’acompanyament d’ancians al seu domicili i com a suport als familiars mentre romanen en un Centre Hospitalari o Residencial.

Especialitzades en Persones amb discapacitat Psíquica o Física.

Serveis destinats a l’ajuda i realització de les tasques imprescindibles per millorar la qualitat de vida i l’autoestima de les persones que pateixen una discapacitat psíquica o física.

Especialitzades en persones amb malalties degeneratives.

Serveis destinats a persones amb malalties degeneratives com Esclerosi, ELA, Demència, Alzheimer, Parkinson, que proporcionen ajut per a la seva pròpia autonomia i donen cobertura a les seves necessitats bàsiques per evitar el deteriorament cognitiu.

Atenció en Residències Públiques i Privades.

Serveis destinats a suplir l’absència que el familiar pugui tenir per diferents motius oferint un servei d’acompanyament o cobertura de les necessitats bàsiques.

Especialitzats en Cuidadors de Confiança.

Serveis destinats a contractar cuidadors de confiança per a gent gran que visqui sola o en companyia, amb algun grau de dependència, i requereixi ajuda per millorar la seva qualitat de vida per a la promoció i autonomia individuals, per mantenir-la el màxim de temps possible al seu propi domicili (ajuda per vestir-se, higiene i substitució de bolquer, ajuda en la mobilitat, ajuda en els àpats, supervisió i administració de la medicació, etc.).

Vols treballar amb nosaltres?

Busquem persones com tu

© 2013-2019 Home Server és una marca registrada a tot l’estat espanyol | Carrer de Villarroel, 195 | Tel. 93 417 62 52
Llama ahora